Categories
Notes

Krijgt langzaam maar zeker iets meer orde in de chaos van Google+

Dat het zich juist niet verplicht beperkt tot 140 karakters voelt ook wel als een opluchting.

Maar, ik denk dat er nog wel de nodige designuitdagingen zijn voordat G+ massa krijgt.

Google+: View post on Google+

Post imported by Google+Blog. Created By Daniel Treadwell.

6 replies on “Krijgt langzaam maar zeker iets meer orde in de chaos van Google+”

Ja, ik geloof er ook wel in. Het hangt tussen een blog en twitter in. Ideaal als publicatie- en kennisplatform. Of het als sociaal netwerk voor familie en zo gaat werken weet ik nog niet, maar dat zien we vanzelf.

Dat je met verschillende groepen iets kunt delen is wel heel handig. Ik vind Twitter, Facebook én G+ wel wat veel dus ergens zou het mooi zijn als of iedereen gaat verhuizen of er informatie van de ene in de andere gaat lopen.

Ik zal morgen de Android applicatie eens installeren. Ik zoek op de iPhone/iPad nog een manier om makkelijk foto's te kunnen uploaden, maar dit kan geloof ik met de Picase applicatie.

Ik snap alleen nog niet welke dingen ik precies in mijn stream te zien krijg. Zijn het de mensen die ik volg, of ook alle mensen die mij volgen? EN WAAR IS DE VIND IK LEUK-KNOP? (ik schreeuw graag over ergenissen)

Comments are closed.